lauantai 9. helmikuuta 2008

Vihervaara edistyy

Torstaina sain hihat ja vartalon samoille puikoille.

Perjantaiaamuna heräsin aikaisin enkä saanut enää unta, nousin ylös ja aloin neuloa. Sen verran taisi kuitenkin olla unihiekkaa silmissä, että yhden palmikon reunalla aloin kiertää juostetta väärään suuntaan. Yritin pitkään korjata kohtaa purkamalla muutaman kerroksen palmikon kohdalta ja sitten neulomalla niin kuin olisi pitänyt. Ei siitä mitään tullut, pakko oli nöyrtyä ja purkaa kolme ja puoli kerrosta ja sitten vaan samat kerrokset uudelleen.



Nyt puuttuu enää joitain kerroksia ennen kuin pääsen kaulan kavennuksiin ja sitten hupun neulomiseen. Jos tänään ehtisi vielä vähän neuloa, saisin tämän varmaan vielä viikonlopun aikana valmiiksi. Tänään en ole vielä neulonut yhtään, tämä päivä meni uinnin toimitsija- ja tuomarikurssin merkeissä. Ensin pitää myös hoidella muutamia uimaseuran toimintaan liittyviä juttuja, sitten tuleekin American Idols ja saunaankin pitäisi mennä.

Lankaa huppariin on nyt mennyt melkein tasan 600 grammaa, huppuun ja kaulaan menee vielä varmaan joku 150-200 grammaa. Lopusta Popista haluan myös eroon, pitää katsoa minkä verran lankaa jää ennen kuin suunnittelen mitä siitä teen.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

olisiko sinulla tuota ohjetta lähettää minulle odenmaili@gmail.com