lauantai 2. helmikuuta 2008

Lankahamsterit-projektini

Joskus on onneakin matkassa. Joulukuussa lueskelin blogeja ja törmäsin Tikrun blogissa Vihervaara-huppariin. Ajattelin heti lankavarastossani majailevaa Novitan Pop -lankaa ja päätin toteuttaa hupparin siitä langasta. Tulostinkin ohjeen saman tien.


Hyvä, että tulostin. Perjantaina ajattelin vilkaista ohjetta, jos vaikka siihen on tullut jotain muutoksia. Ohje oli kuitenkin poistettu blogista, sillä se tullaan julkaisemaan vähän parannettuna version Vogue Knitting -lehdessä. No onneksi minulla oli paperiversioni ja pääsin aloittamaan.

Aloitin vauhdilla ja nyt olen neulonut hupparista jo etu- ja takakappaleen kainaloon asti ja toista hihaakin on 30cm. Tämä on laiskan yhdistelijän unelma, osat neulotaan pyörönä ja yhdistetään yhdeksi kappaleeksi kainalon kohdalla.

Nyt vaan jo alkoi tökkiä tuo paksu lanka ja piti välillä neuloa jotain ohuempaa. Mutta yritän nyt neuloa enimmäkseen tätä hupparia etten eksy kaiken maailman sivuprojekteihin.

Malli on muuten juuri minun makuuni, siinä on joku jekku (silmukan tekevät palmikot), kuitenkin simppeli ja urheilullinen malli. Neuloessa on jo oikeastaan alkanut harmittaa tuo lanka, 70% akryyli ja 30% villa. Toisaalta jos tästä tulee passeli, on tämä nopea huitaista jostain villaisemmasta langasta.

Ei kommentteja: