tiistai 26. helmikuuta 2008

Noro-lapaset #2

Neuloin lapaset eilen junassa työmatkalla, päättely tosin jäin kotona tehtäväksi, koska en huomannut ottaa saksia ja neulaa mukaan. Malli oli sama, millä neuloin ensimmäisetkin Noro-lapaseni eli Novitan Kevät 2008 -lehdestä malli 48. Lankaa näihin meni vaa'an kertoman mukaan 52 grammaa. Minulla oli näitä kaksi kerää ja tein näitä kummastakin kerästä, koska näin sain lapasiin mahdollisimman paljon samoja värejä. Puntaroin jäljelle jääneet, vaakani mukaan lankaa jäi vielä 50 grammaa eli riittävästi kämmekkäisiin sitten lapasiin johonkin muuhun lankaan yhdistettynä.


Lapaset ovat saman kokoiset, mutta kun ei ollut nyt kuvaajaa kotona otin kuvan itse ja tuo palmikkokuvio vetää lapasen kasaan. Tein lapaset omien käsieni mukaiseksi ja aioin laittaa nämä SNY:lle, mutta aloin epäillä koon riittävyyttä kun tarkemmin katsoin SNY:n kuvausta omista käsistään. Pitää keksiä jotain muuta mukavaa salaiselle ystävälleni. Pidänkin nämä itse, kun Tyttöä eivät värit miellyttäneet.

Ensimmäiset Noro-lapaset vähän löpsähtivät kun tein kerran lumityöt ne kädessä, eivät ne kovin paljon venyneet, mutta jotenkin ne pehmenivät. Olen pitänyt niitä niin paljon, että pinta alkaa jo vähän nukkaantua, pitäisi varmaan huoltaa jotenkin. Nyt voin pitää näitä toisiakin ja valita värin mielialan mukaan.

Ei kommentteja: