keskiviikko 6. helmikuuta 2008

Potta

Saatuani Noro-lapaset valmiiksi, teki mieleni tehdä lapasten kaveriksi pipo. Ajattelin, että olisi kiva jos pipossa olisi sama kuvio kuin lapasissa. Siksi teinkin jotain minulle epätyypillistä ja kehittelin mallin itse. Muuten olen ihan tyytyväinen, mutta voinut tehdä kavennuksiin enemmän välikerroksia, siten pipo olisi voinut olla vielä vähän syvempi. Tykkään nimittäin pitää pipoa melkein silmillä.
Taidan neuloa vanhapiikakireyttä, tein alaosan metallisilla 5mm addin pyöröpuikoilla ja onnistuin nyhtämään langan kaksi kertaa poikki. Kiroilin ja korjasin. Kun silmukat väheni, neuloin 5mm bambusukkapuikoilla enkä saanut lankaa niin tiukalle. Ainakin minulla pitää näköjään neuloa tätä Kureyon-lankaa bambupuikoilla ettei lankaa saa tiukattua ihan älyttömästi.

Sain tästä lankahamstereihin kokonaista 48 grammaa. Tästä väristä jäljelle jääneellä 40 grammalla saisi varmaan neulottua kämmekkäät, missä on lyhyemmät varret. Kai nyt pitäisi kuitenkin yrittää ensin keskittyä lankahamsteri-projektinani olevaan Vihervaara-huppariin.

Katselin eilen illalla itseäni pipo päässä peilistä ja Mies kysyi: "Mikä potta tuo oikein on?" Miehet on niin rajoittuneita.

Ei kommentteja: