sunnuntai 17. helmikuuta 2008

Jäähallisukat

Mieheni pelasi lapsena ja nuorena jääkiekkoa. Ohjattujen harjoitusten lisäksi aikaa kului tuntikausia ulkojäillä kavereiden kanssa pelaillessa. Niinpä varpaatkin on taidettu palennuttaa useampaan otteeseen ja nyt kypsemmällä iällä varpaita sitten palentaa helposti.

Miesraukka joutuu nyt sitten Pojan jääkiekkoharrastuksen vuoksi viettämään silloin tällöin aikaa meidän jäähallillamme, mikä ei nyt ihan ole liigatasoa. Jäähalli on kylmä ja jäähallissa käynnin jälkeen varpaita pitää lämmitellä pitkään ja hartaasti. Niinpä ajattelin tehdä sukat alpakasta, mitä näin jossain nimitettävän lämpimimmäksi luonnon kuiduksi.


Lankana oli Dropsin Alpaca, mustaa kului kokonainen kerä ja sinistä meni melkein kaikki mitä yksistä joululahjaksi neulomistani kämmekkäistä jäi jäljelle. Puikottelin nämä 3,5mm bambuilla ja lankaa meni yhteensä 72 grammaa.

En puntaroinut lankaa, vaan heitin nuo siniset osuudet ihan lonkalta. Toisessa sukassa lanka loppuikin aiemmin kuin ensimmäisessä sukassa, joten sinisestä kärjestä tuli toisessa sukassa vähän pidempi kuin ensimmäisessä. Toisaalta sillä ei ole paljon väliä, näitähän pidetään vaan jäähallissa kenkien sisällä.

Ei kommentteja: