sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Väriä elämään

Nämä on vasta ensimmäiset Sukkasadon sukkani, syyskuun muutamaa ensimmäistä päivää haittasivat oletettu migreeni ja sen jälkeen haittana oli todettu aivotulehdus. Toivottavasti näitä sukkia kuitenkin valmistuu lisää.

Tämä väri olikin vaikea kuvattava tällä minun käytössäni olevalla pokkarilla. Kuvista oli tulla silmiä särkevän pinkkejä, onneksi sain reilun tusina kuvan joukosta kuitenkin muutaman kohtalaisen aikaiseksi.

Malli: Go with the Flow Socks, Favorite Socks -kirjasta
Puikot: 2,25mm
Lanka: Idena Robust
Menekki: 80g

Neuloin lankaa ensimmäistä kertaa ja toista kertaa en tätä lankaa itse osta. Se oli tuskallisen helposti halkeilevaa ja halkesikin välillä miljoonaan ohuen ohueeseen säikeeseen. Siinä sitten yritin kasata säikeitä yhteen ja saada siedettävän siistiä pintaa.

Aloitin näiden sukkien neulomisen sairaalassa: Neulominen oli ensin todella vaikeaa, muutaman rivin neulomiseen meni hirvittävän kaun koska tuntui etten mitenkään oppinut mallineuletta vaan kaaviota oli tuijotettava koko ajan. Ei riittänyt keskittyminen eikä muisti. Kotona mallineulekin meni sitten päähän, ettei kuviota tarvinnut lukea ja neulominen lähti taas normaaliin vauhtiin ja lentoon.

Joka kerta kun vilkaisen näitä sukkia, minulla tulee mieleen sairaala ja kaikki mitä sieltä muistan. En halua muistella ja märehtiä niitä juttuja yhtään enempää kuin on pakko, nämä meneekin käyttöön jollekin muulle.

Olo kohenee koko ajan pikkuhiljaa. Tällä hetkellä vaivaavat tasapainon heikkeneminen, lievä käsien vapina, lievästi heikentyneet keskittymiskyky ja muisti. Onneksi muistin lähtötaso oli hyvä. Enkä ole enää ollenkaan niin väsynytkään kuin vielä viime viikolla. Onneksi tässä on vielä kolme ja puoli viikkoa aikaa levätä ja toipua.

9 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Nätit sukat ja pirteen väriset, saa niistä joku kivat jalanlämmittimet :)
Onneksi sait noin reilusti sairaslomaa, ja tarpeen vaatiessa varmaan vielä lisääkin.
Ota aikaa itsellesi, anna ajan kulua ja parantele kaikessa rauhassa.
Ne uudet langat varmasti edesauttavat toipumista ;)

Tess kirjoitti...

Onpas pirteän pinkit sukat! Niistä on varmasti iloa jollekin toiselle :)

Lepäile ja parantele itsesi rauhassa.

famu kirjoitti...

Voi,voi!Ikävää,kun sairastuit noin vakavasti,mutta hyvä että hakeuduit pian hoitoon.Nyt vain rauhallista elämisen tahtia ja lepoa.Omassa perheessäni on kokemusta samasta sairaudesta.- Kiitos käynnistä blogissani.

rebekka42 kirjoitti...

Eittäin kauniin väriset ja kivan malliset :)

TiinaR kirjoitti...

Ihanan pirtsakat sukat :)

Mari kirjoitti...

Kauniit sukat. Mulla on kanssa tuo Sukkasato hieman tahmeasti käynnistynyt :)

Vilma kirjoitti...

Kauniit sukat. Hieno kontrasti muuten sukkien pinkillä ja kuvissa taustana olevilla harmaan sävyillä.

Toivottavasti olo kohenee pikkuhiljaa ja saat toipua kaikessa rauhassa.

Päivikki kirjoitti...

Pirtsakat sukat!
Voimia ja jaksamista ja toipumista siulle.

Unknown kirjoitti...

Ah, äimeän väriset sukat! Ymmärrän tuon toiselle antamisen hyvin, miten neuleisiin tarttuukin sitä elämää rutkasti mukaan?

Nopeaa toipumista sinulle!