sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Langaton lokakuu

Vaikkei täällä viime aikoina ole valmista näkynytkään, jotain olen valmiiksi saanutkin. Kunhan lahjat ja lahjan antaja ovat paljastuneet, esittelen nuo valmistuneet.

Viimeistelyvaiheeseen ovat päässeet mohairhuppari ja virkattu kukkahuivi. Liekkisukkien kärjet odottavat saajan mittoja, pääsen sitten neulomaan kärjet paikalleen. Tytön mohairtunika jäi nyt mietintämyssyyn, teenkö valmiiksi vai puranko pois, vai etsinkö varastosta jonkun paremmin laskeutuvan langan. Neulottu oli jo takakappale ja puolet etukappaleesta, mutta nyt ei lanka kohtaa mallia.

Olen tehnyt pieniä ostoksiakin. JossuP myi Ravelryssa vanhoja neule- ja virkkuulehtiään ja minä nappasin itselleni tämän Inside Crochet -lehden.

Lehtihän on aivan ihana, mutta melkoisen tyyris. Käytettynä tätä voin ostaa, mutta uutena normaalihintaan tämä on ihan nounou.

Adlibriksessä oli viime viikolla tarjouksena kirjatilaukset ilman toimitusmaksuja, pitihän sieltä pari kirjaa tilata. Ovat jo matkalla, pitäisi tulla alkuviikosta.

Liityin myös Langaton lokakuu -tempaukseen, jospa tuo lankojen ostamattomuus onnistuisi paremmin vertaistuen avulla. Kun syyskuun Tallinnan matka peruuntui, päätin olla ostamatta lankaa loppuvuoden ajan. Katsotaan kuinka pitkälle pääsen. Keskityn vanhojen varastojen tyhjentelyyn ja olenkin tässä etsiskellyt sopivia ohjeita oman varaston langoille. Omasta varastosta löytyy lankaa noin kymmeneen liiviin tai neulepaitaan/jakkuun. Jos ottaisi tavoitteeksi vaate kuukaudessa toukokuun loppuun asti.

Tällaisia käsityömietteitä tällä kertaa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä että totesit hyväksi lehdeksi, on niin toteat että todella tyyris lehti on uutena kaupasta, joten en kyllä minäkään osta enää lehteä.