tiistai 15. syyskuuta 2009

Jääkiekkoa

Tämä on tätä minun kulissikiekkoiluani eli varainhankinnan, ruoka- ja vaatehuollon puolella askartelua. Ensi lauantain kotipelissä meillä arpajaispalkintovuoro, meidän lisäksemme kolme muutakin poikaa tuo peliin kaksi palkintoa.

Minä vien palkinnoksi itse tehtyjä juttuja, jos vain ennätän tekemään. Nykyään neulonkin melko säännöllisesti pieniä juttuja lahjalaatikkoon, sieltä on helppo napata palkintoja eri seurojen arpajaisiin ja lahjoja eri tarkoituksiin.

Malli: Jacques Cousteau Hat
Puikot: 3,75mm
Lanka: Schoeller + Stahl Limbo Superwash
Menekki: 74g

Ribbipipot on superhelppoja tehdä, ensin painetaan tuhatta ja sataa pyöröpuikoilla ja lopussa pipon kaventuessa vaihdetaan sukkapuikkoihin.

Tällä kertaa toteutuksessa oli ongelma silmukoiden luomisen kanssa ilmeisesti tämän hetken sairaudesta johtuen, silmukoiden laskeminen ei oikein onnistunut. Yleensä silmukoiden laskeminen menee minulla silmukoita luotaessa kerralla nappiin, vaikka aina lukeman varmistankin. Nyt yritin laskea silmukoita useaan otteeseen, mutta lopulta ymmärsin laskea silmukat kymmenen kerrallaan ja sitten merkata kymmenet silmukat tukkimiehenkirjanpidolla. Olin tyytyväinen kun keksin miten selviän hommasta.


Malli: Give a Hoot
Puikot: 5mm ja 6mm
Lanka: SandnesGarn Alfa
Menekki: 88g

Nykyisin ihmiset taas pitävät lapasia ja ne saavat mielellään olla persoonallisia ja hauskoja. Nämä pöllölapaset ovat minusta hauskat ja kun ne vielä neuloo lämpimästä ja pehmoisesta langasta, on ne erityisen ihanat. Valitettavasti pöllöt ei erotu kuvasta kovin hyvin.

Pojan jääkiekkojoukkueen kotipelivoitolla alkaneet SM-karsinnat jatkui hyvin sunnuntaina Helsingissä 3-1 voitolla HJK:sta. Poika oli vielä viimeisessä jaliksen sarjapelissä, siellä tuli tappio. Eilen tuli kuitenkin kivoja jalisuutisia, Poika pääsee C-15 poikien piirijoukkueeseen.

Nyt olen askarrellut Ravelryn neulojan syyslomapakettia ja paljon ei enää puutu. Nyt kun olen ajokiellossa, olen riippuvainen Miehen tai vanhempien kulkuavusta. Pitääpä pyytää kauniisti.

4 kommenttia:

Mammutti kirjoitti...

Kauniit lapaset ja pipo! Hienoa, miten jaksat palata arkeen rankan kokemuksen jälkeen! Luin kertomuksesi kostein silmin, en edes osannut silloin komemntoida mitään.
Hyvää ja lämmintä syksyä!

Mari kirjoitti...

Kauniit lapaset ja pipo. Nuo pöllöt ovat ihania :)

ammax kirjoitti...

Kiva pipo ja mielettömän hienot tumput!

Typy kirjoitti...

Täälläkin mainioita pipouutisia. kiitos mallivalinnasta :-)