maanantai 22. syyskuuta 2008

Ihanaa postia

Viime viikolla Jossu laittoi sähköpostia ja kertoi minun voittaneen hänen bloginsa arvonnassa. Jee! Jossu kyseli mieltymyksiä ja perjantaina tuli tieto paketin lähtemisestä. Tänään minulla oli sitten paketti odottamassa töistä tullessa.
Paketista paljastui kaksi vyyhtiä Lorna's Laces Shepherd Sock -lankaa ja pussillinen karkkeja. Suupielet nousi ylöspäin ja kädet aloittivat pakonomaisen silittämisen, lanka on ihanan sileän ja pehmeän tuntuista. Monta kertaa olen tätäkin lankaa muiden blogeissa ihastellut ja harkinnut tilaamista, mutta yritän tässä näitä entisiä sukkalankoja kulutella ennen uusien tilaamista.

Lanka on ihanaa, tuhannet kiitokset Jossulle. Ravelryyn on pakko mennä kurkkimaan, millaisissa sukissa lanka pääsee parhaiten edukseen. Tästä langasta nimittäin neulotaan sukat vakaasti harkiten ja malli valitaan tarkkaan. Karkit jo hävisikin tässä koneen ääressä istuessa, minäkö muka olen perso makealle.

Joku puhui tuossa edellä vanhojen lankojen pois neulomisesta. Viime viikolla Sittarissa ruokaostoksille käydessä tarttui mukaan kolme kerää mammuttitarjouksessa ollut seiskaveikkaa.Ostettujen kerien lisäksi oli vajaat musta ja punainen kerä ennestään, ja kun tuota yllä olevaa väriyhdistelmää katsoo voi jollekin tulla jotain mieleen. Näistä langoista tulee hämispeitto. Kunhan työn alla oleva jakkuni on valmistunut, pääsee tämä helpoksi TV-neuleeksi. Ja tavoitteena on valmistua jouluksi, lahjan saaja on poika 7v, peitto varmaan miellyttää. Siskolle keksitään sitten joku tyttömäisempi peittomalli.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva että "kelpas", heh =).

Piti muuten kyselemäni että kun kerroit aikoinasi tehneesi florica-langasta tiikeri puseron, tuli mieleeni että joskus vuosi? sitten ostin floricaa ja saatteena paketissa oli että tiikeri pusero on niistä langoista neulottu, klassinen kysymys, olitko se sinä?

Makepeace75 kirjoitti...

Oiiiih, Lorna on ihanaa! :o)

Mohariina kirjoitti...

Juu, minä se olin. Pitääkin joskus kuvata ja polkata se tiikeripaita.