maanantai 15. syyskuuta 2008

Sukkasadon korjaus aloitettu

Tytön Baudelairet on menossa, mutta halusin neuloa ensi viikonlopun turnaukseen yhdet nopeat sukat. Langaksi siis paksua seiskaveikkaa ja puikot 3,75mm, ja valmista syntyi nopeasti. Nämä menee siis Sukkasadon Hillokellariin.

Malli: Thuja
Puikot: 3,75mm Brittany
Lanka: Novita 7 veljestä
Menekki: 96 g

Kuvassa lanka on vaaleampaa kuin miten minun silmäni sen luonnossa näkee. Lanka on kaunista tummaa harmaata, aavistuksen verran kirjavaa. Pinta on pehmeää eikä sellaista kireää narua kuin saman langan omenanvihreä lanka. Kummallista.

Eilen neuloin yhdet lapaset, nekin tulee sinne ensi viikonlopun turnaukseen arpajaispalkinnoksi, jokainen pelaaja toimittaa kahdeksan palkintoa. Nyt ne arpajaiset on hoidossa, minä neuloin kaksi pipoa, kahdet sukat ja yhdet lapaset. Lisäksi meiltä on kolme Miehen työpaikan mainoskassia.

Lokakuun alun turnaukseen tarvitsee huolehtia "vain" viisi arpajaispalkintoa per pelaaja. Valmiina on jo yksi pipo, aloitettuna yhdet lapaset ja yhdet sukat vielä pyöräytän. Lisäksi sitten taas kaksi Miehen työpaikan mainoskassia. Näiden jälkeen pääsenkin taas Tytön sukkien, oman Noro-jakun ja siskontytön synttärilahjan kimppuun.

Ei kommentteja: