tiistai 16. syyskuuta 2008

Merirosvolapaset

Halusin neuloa miehekkäät lapaset jääkiekkojoukkueen turnauksen arpajaisiin, joten päätin neuloa nämä kerran aikaisemmin neulomani merirosvolapaset. Melkein nelosen puikoilla valmista tuli vauhdilla ja lapaset oli hauskat neulottavat, riittävän vaihtelevat mutta kuitenkin sen verran yksinkertaiset ettei mallin tihrustamiseen mennyt paljon aikaa.

Malli: Pirate mittens
Puikot: 3,75mm Brittany
Lanka: Sandnes Smart
Menekki: 80 g
Koko: Nainen

Pyöräytin nämä taas pesukoneessa villan käsipesuohjelmalla ja lanka käyttäytyi kuin unelma, kirjoneule silisi ihanasti. Lapaset ovat ihanan pehmeät ja mukavan letkeät. Olen aikaisemmin neulonut Smartista yhden villatakin ja muutaman pipon, mutta tulen kyllä neulomaan tästä useammatkin lapaset. Tätä lankaa pitää käydä hamstraamassa jos halvalla saa.


Neuloin vuosiluvuksi lapasiin 2008 ohjeessa olleen 2006:n sijaan. Jos mallissa olisi peukalokiila, olisi se melkein täydellinen. Pitääpä tehdä seuraaviin tuo kiila ja jättää vuosiluku pois.Tämän näköisiä itse neulottuja juttuja siis menee ensi lauantain arpajaisiin.Lisäksi kaksi ostoskassia ja yksi jumppapussi heijastinten kanssa. Aika hyvät palkinnot vaikka itse sanonkin. Toivottavasti arvat käyvät hyvin kaupaksi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huippupalkinnot! Minä täällä vielä odotan, että jälkikasvu kasvaa koulu- ja harrasteikään, jotta pääsen tööttäämään kaikenkarvaisia käsitöitäni arpajaispalkinnoiksi ja myyjäisiin ;-).

Mohariina kirjoitti...

Koulu tulee kuvioihin sata varmasti ja harrasteetkin useimmilla. Silloin joulunaluset ovat yhtä myyntiä ja valmistamista. Pahimmillaan meillä oli joulun alla kahden luokan, partion sekä uimareiden myyjäiset ja jääkiekkojoukkueen arpajaisvuoro samaan aikaan. Näihin sitten väänsin kakkuja, lapasia ja sukkia. Myynnissä oli partiolaisten, jääkiekkoilijoiden ja yleisurheilijoiden joulukalentereita/arpoja. Nyt harrastusten määrä on vähentynyt ja joulun alla rahankeruuaktiviteettien määrä on siedettävä.