lauantai 25. lokakuuta 2008

On kiirettä pidellyt

Viimeisen postauksen jälkeen minulla on ollut lukion ekaluokkalaisen vanhempainilta, perjantain ja lauantain kestävä ohjaajakoulutus, seuratoimintaan kuuluva yhden illan koulutustilaisuus, uimaseuran johtokunnan kokous, uimaseuran ohjaajien palaveri työmaan haravointitalkoot ja ... olikohan vielä jotain. Ai niin, sairastin myös flunssan tässä välissä.

Junioriosasto on myös tehnyt paljon koulutehtäviä netissä, molemmat koneet ovat olleet aika paljon varattuna eikä minulle ole riittänyt koneaikaa. Sitten olisi ollut koneaikaa, mutta valokuvien siirto tietsikalle ei onnistunut. Tarvittiin Mies korjaamaan asia. No nyt on kaikki kohdallaan polkkaamista varten.

Ensimmäisenä esittelen lokakuun SNY-paketin. Pakettilappu tuli viime perjantaina, paketin olisi saanut suoraan kotiin jos joku olisi ollut vastaanottamassa sitä. Mutta päivät meillä ollaan töissä ja koulussa, joten käväisin hakemassa paketin lähi-Siwasta, missä meidän paikallinen postimme on.

Paketti sopivana päivänä, flunssani oli edennyt todella kurjaan oloon ja lähdin perjantaina sairastamaan puolilta päivin. Ääntä ei tullut, raakuin kuin varis ja nenä vuoron perään vuoti ja oli tukossa. Lauantaina vietin perinteisen kalsaripäivän ja enimmäkseen vain makasin sohvalla. Mutta mennäänpä asiaan!


Tavarat olivat kauniissa Unikko-kuoressa, sisällä oli Ístex Lett-Lopi -lankaa, mitä olen jo aiemmin ostanut. Värit oli minulle rakkaat vihreä ja ruskehtava punainen. Kunhan saan neulottua vielä muutamat tilaussukat, käyn näiden lankojen kimppuun. Ensimmäisenä langasta muotoutuvat lapaset, sen jälkeen varmasti toisetkin ja ehkä vieläkin useammat. Hurjasti olen kehuja nähnyt netissä ja lankakauppiaanikin kehui lankaa vuolaasti.

Mukana oli lakritsaa, kuvaamisen jälkeen ne hävisivät minun kitaani melkoisen vauhdikkaasti. En ollutkaan aikaisemmin maistanut turkinpippurilakritsaa, oli ihan älyttömän hyvää. Sitä pitää ostaa joskus itsekin. Mukana oli myös pirteä mansikkakortti. Kiitokset Salaiselle Neuleystävälleni!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä, että turkinpippuri laku maistui! Täällä on ollut viime viikot niin kireistä, että ei edes blogiisi ehdi laittaa kommenttia :( no eiköhän se tästä ja nyt miettimään seuraavaa pakettia...

Anonyymi kirjoitti...

Mikä vihreä tuo on nimeltään?