sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Pinkit sukat

Neulon sukkia myös siskon lapsilleni, tässä tämän syksyn sukat 6v tytölle. Langan ostin kesällä Lankakauppa.comista. Halusin neuloa sukat jollain muulla kuin ihan perusmallilla, siis ensin tarkistettiin ohuesta sukkalangasta kuinka monta silmukkaa tämän kokoiseen jalkaan tarvitaan. Sitten etsin Favorite Socks -kirjasta silmukkamäärään sopivan mallin. Päädyin siis tähän Flame Wave Socks -malliin.Malli: Flame Wave Socks kirjasta Favorite Socks
Puikot: 2,5mm
Lanka: Garnstudio Fabel
Menekki 52g

Kuvassa nuo liekin muotoiset kuviot ei välttämättä erotu kovin hyvin ja muutenkaan kirjava lanka ei taida olla paras mahdollinen tällaiseen neulepintaan. Tykkään kuitenkin kovasti ja mallineulekin jäi helposti päähän. Joku yksinkertainenkin kuvio tuntuu mielekkäämmältä neulottavalta kuin ihan perussileä tai -joustin.

Lanka loppui harmillisesti kesken toisessa kärjessä, omista sukkalangoistani punainen Regia näytti vähiten erottuvalta, vaikka etukäteen olisin kuvitellut Lorna's Laces -sukkalangan sopivan paremmin tähän pinkkiin. Lornaan verrattuna Fabel oli laimeaa ja sävyjen voimakkuusero oli niin suuri, että Regia toimi paremmin. Eipähän jäänyt tuota Fabelia nurkkiin pyörimään.

Lopullinen tuomio sukille saadaan, kun vastaanottaja kertoo mielipiteensä. Tämän kuullakseni pitää neuloa sukat myös isoveljelle ja antaa sukat molemmille samaan aikaan.

Lopuksi vielä lisää lankaa. Tällä kertaa sukkalankaa Lidlistä. Langassa on 48% puuvilla, 39% villaa ja 13% polyamidia. Lanka on normaalin sukkalangan vahvuista, sataan grammaan menee 400 metriä lankaa. Lanka oli pakattuna neljän gramman pakkauksiin ja yksi pakkaus maksoi 6,99 euroa. Ostin yhden pakkauksen jokaista väriä, näistä saa kivoja kevät/kesäsukkia.

Onkohan tämä keltaista, vihreää vai oranssia?

Tämä on ihan selkeästi sinistä, näyttää kerällä tosi mukavalta.

Sitten tämä punainen, missä on myös oranssia ja vähän sinistä.

Ei kommentteja: