torstai 30. lokakuuta 2008

Uusia kirjoja

Tyttö on lähdössä tänään muiden IB-lukiolaisten kanssa Helsingin retkelle. Mies hoitaa herättämisen ja viemisen niin, että ovat koululla vähän kuuden jälkeen. Mies on kuin norsu, kolisteli ja rymisi keittiössä meidän makkarin yläpuolella herättäen minutkin. Käytänpä tämän aamuhetken hyödykseni ja polkkaan taas näitä blogihiljaisuuden aikaisia käsityöjuttuja.

Edelleen kuulun Juju-kerhoon ja kun uusin kerholehti tuli, oli siinä mainos Suomalaisia sukkia -kirjasta. Kirja oli ihan pakko saada ja niinpä käväisin tilaamassa sen netissä.

Kirja on näköispainos Haaviston Kuviokudinmallikirjan tapaan. Olen kirjaa vähän selaillut ja lueskellut, kieli on hauskan vanhahtavaa. Kunhan neulonnan joulusesonki on ohi, paneudun kirjaan ja sen ohjeisiin tarkemmin ja varmasti neulonkin noita malleja.


Samalla kun tilasin sukkakirjan, piti tietysti katsoa olisiko muita uusia neulekirjoja tarjolla. Son of Stitch'n Bitch oli ja sen tilasin. Nopealla vilkaisulla tämäkin vaikutti mukavalta kirjalta. Tästä menee toteutukseen jossain vaiheessa ainakin noita asusteita ja kunhan Poika vähän kasvaa, on tässä kivoja paitoja ja huppareita.

Nyt alkoi jo taas väsyttää, taidanpa mennä vielä vähäksi aikaa sänkyyn pötköttämään.

Ei kommentteja: