maanantai 30. kesäkuuta 2008

Yksi pieni elefantti marssii näin

Tytöllä meni uinnit surkeasti viikonloppuna ja oli vähän allapäin. Kun olimme netissä livenä katselleet uinnin väli- ja loppuaikoineen, ajattelin Tytön tarvitsevan jotain pientä piristystä. Niinpä neuloin tällaisen pinkin fantin, ja fantti oli odottamassa kun Tyttö myöhään illalla kotiutui kisamatkalta. Tää on kuulema ihan kiva. Tuon ikäisen suusta heitettynä kommentti kallistunee jo ylistyksen puolelle. Ainakin tämä pääsi yöpöydälle istumaan, joten taitaa olla mieleinen.


Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3,5mm bambu
Menekki: 60 g

Ulkoilutin fanttia vähän saadakseni kuvia päivän valossa. Tässä hän tutkii etuoven terassin pöytää ja varmistaa, että pöydän materiaali on sertifioitua trooppista kovapuuta.

Sain myös Lace Ribbon Scarfin valmiiksi viikonloppuna ja äsken otin sen pois pingotuksesta. Väri ei voisi olla mieleisempi, kiitokset Jolelle. Huivi on kaunis, kyllä toimiston naiset talvella on kateudesta vihreitä kun minä tyttö pistän töppöstä toisen eteen näin hieno huivi kaulassa. Kun saan vielä neulottua pipon ja lapaset samasta väristä, olenkin niin harkitusti samaan väriin pukeutunut etteivät lapset ja Mieskään tunnista.

Lanka: TeeTee Alpakka
Puikot: 4mm bambu
Menekki: 110 g

Lankaa jäi vielä 40 grammaa, saan siitä kirjoneulelapaset tai hansikkaat.

Tässä vielä huivi kuvattuna riipputuolin päällä. Tämä on minun lempipaikkani kesällä. Jos on lämmintä, istuskelen tässä lukemassa, neulomassa tai täyttelemässä sudokuja. Taustalla näkyy myös Muumitalomme, mistä otimme liukumäen pois viime kesänä.

Kuvassa näkyy myös terassin kiveyksen laajennus, viikonloppuna saimme kuopan täytettyä kokonaan, täryttelimme hiekkoja, laitoimme asennushiekan ja asensimme kivet. Ja vielä lopuksi tärytys kertaalleen. Nyt on saumaus menossa, eilen Esterin takapuoli halkesi ja vettä tuli meillä taivaasta enemmän kuin tarpeeksi. Ei paljon hiekka kuivunut, pitää kohta mennä katsomaan olisiko tämän päivän paiste kuivattanut hiekkaa harjauskuntoon. Saumauksen jälkeen pitää enää ostaa ja asentaa reunakivet, sitten voimme jotenkin juhlistaa tämän kesän suurimman piharojektin valmistumista.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno norsu, ja jotenkin tutun oloinen. Mulla valmistui pari tuntia sitten samanlainen ja vielä pinkkinä:) Huivikin näyttää hyvältä.

Anonyymi kirjoitti...

Hauska tuo fantti =)