perjantai 27. kesäkuuta 2008

Postin tuomaa ja aloitettua

Olen nyt neulomassa ensimmäisiä lapasiani Haaviston kirjasta. Neuloessani lapasia, katsellessani muiden tekemien lapasten strategisia tietoja katsellessani kirjan malleja huomasin ihan välttämättä tarvitsevani välikoon 2.25 mm puikot.

Olisin halunnut Brittanyt Secret Woolista, mutta niitä ei nyt ollut saatavana tässä koossa. Lankakaupasta sitten löytyi KnitPicksin välikoon puikkoja ja pistin tilaukseen. Samalla tilasin myös 2.5 mm puikot, koska 2.5mm bambupuikoistani yksi puikko on ihan kuin spagettia ja minua jo valmiiksi ärsyttää sen letkupuikon osuessa kohdalle.

Saa nähdä saanko sormenpäät verille näiden kanssa, puikkojen päät ovat todella teräviä. Käsialani on kireää ja joudun tyrkkäämään sormella ihan kunnolla saadakseni silmukan luiskautettua pois puikolta. Ostanpa sitten myöhemmin Brittanyt jos nämä väritikut eivät toimi minulla.

Tämä sukkalanka oli ihan pakko tilata puikkojen kanssa. Siskontyttöni 6v rakastaa vaaleanpunaista, nyt voin neuloa hänelle ihanat pikkuprinsessan villasukat syksyksi. Olen kuitenkin ylpeä itsestäni, taistelin kiusausta vastaan enkä tilannut Noroa, en Colinettea, en Malabrigoa enkä mitään muutakaan ihanuutta. Mutta kunhan saan joskus tuhottua noita vanhoja lankoja ja jämiä, sitten tilailen nettilankakaupoista kaiken maailman ihania lankoja.

Tuumasta toimeen, tässä aloitettuna yksi työ vanhojen lankojen ja jämien tuhoamiseksi. Tästä tulee Inga's Häkelbeutel. Jotain erilaista piti saada välillä yksitoikkoisemman neulomisen ja tarkan nyhertämisen rinnalle. Tekisi mieli aloitella muutakin, mutta yritän saada ensin jotain valmiiksikin ennen seuraavan työn aloittamista.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onhan siinä karkkia kerrakseen...
Ja onneksi olkoon kiusauksen välttämisestä!