sunnuntai 4. toukokuuta 2008

Elämä voittaa

Perjantaina minulla oli vapaapäivä ja ehdin onneksi puuhastella pihalla ennen kuin tauti iski. Ykskaks yllättäen kesken pyykkitouhujen alkoi huimaamaan ja olo tuntui heikolta, mittasin kuumeen ja sitä olikin yli 38. Samalla alkoi myös vatsakipu, mikä rajoitti kävelyn satavuotiaan mummon köpöttelyksi. Kuume kipusi särkylääkkeistä huolimatta yli 39 ja olo ei todellakaan ollut hyvä.

Nyt olen viikonlopun maannut vuoron perään sisällä ja ulkona, palellut ja hikoillut, Onneksi nyt alkaa jo tuntua siltä, että ehkä tästä joskus voi vielä parantua. Kyllä harmittaa, ihania pihanrapsutusilmoja meni hukkaan minun osaltani eikä neulomaankaan ole pystynyt.

Kurkin ikkunasta, joko kevätvuohenjuuret kukkivat ja kukkivathan ne. En muista, että ne olisivat meillä koskaan näin aikaisin kukkineet. Ensi viikolla sitten tilanne normalisoituu kun säät viilenevät.

Laitan tähän samalla ylös itselleni, että lopetin Suuren Käsityölehden ja Modan tilaukset. En ole ommellut juurikaan muutamaan vuoteen, joten en tarvitse ompelukaavoja muuten kuin jos Tytölle pitää ommella jotain. Joka tapauksessa voin selailla lehdet kaupassa ja jos ostaa irtonumeroita jos siltä tuntuu. Jotenkin tuntuu kuitenkin, että viime aikoina noissa ei ole kovin paljon sanomaa minulle ollut. Suuri Käsityölehti taitaa loppua kesällä ja Moda tämän vuoden lopulla.

Samalla lopetin myös Kotipuutarha-lehden ja Sportin tilaukset. Tuntuu, ettei talvella ole niin paljon intoa lukea puutarhalehtiä, tulee halvemmaksi ostaa irtonumeroita aktiivisena puutarhakautena. Joskus Sportissa on kivoja juttuja, mutta aika paljon myös pintaraapaisuja. Minä kaipaisin pidempiä ja syvemmälle meneviä juttuja eri lajeista tai yleisistä harjoitteluperiaatteista.

Harrastelehdistä vielä Novita jäi tulemaan, sekin enimmäkseen mukavan Neulomon vuoksi. Oma Pihakin tulee vielä, koska sen tilauksen lopettaminen ei käynytkään yhtä helposti kuin noilla muilla. Pitää yrittää muistaa soittaa mahdollisimman pian.

Ei kommentteja: