perjantai 30. toukokuuta 2008

Eilen oli postipäivä

Tulin eilen työmatkalta kotiin yhdeksän aikoihin illalla, kotona minua oli odottamassa mieluinen yllätys tai oikeastaan kaksi. Iso vihreä kuori oli Salaiselta neuleystävältäni, joka nyt viimeisen paketin yhteydessä paljautui Joleksi Lukunuttu-blogista.

Mies oli lainannut videokameran veljelleen, että tämä saa kuvattua ekaluokkalaisen ensimmäisen kevätjuhlan. Otan blogini kuvat tuolla videokameralla, joten lisäilen kuvat joskus kunhan olen taas saanut kameran takaisin. Tällä hetkellä aiempien kuukausien SNY-pakettien kuvat löytyvät tunnisteella SNY08.

Kerron nyt kuitenkin paketin sisällön; jogurttimansikoita (syöty), kuivattuja Parrot-hedelmiä, salmiakkia, vihreää Trekking Natura -sukkalankaa, kaksi kiekkoa ohutta paperinarua sekä kirje, missä Jole kertoi itsestään.


Nyt kun olen löytänyt kaikki ihanat sukkamallit pitseillä, palmikoilla ja erilaisilla joustimilla, pitää langan antaa tilaa neulemallille. Minulla on varastossa enimmäkseen vain pätkärääkättyjä sukkalankoja ja olenkin miettinyt pitäisikö ostaa yksiväristä sukkalankaa esim. Embossed leaves -sukkia varten tai omia Pomatomuksia varten (ensimmäiset Pomatomukset annoin äidilleni äitienpäivälahjaksi). Nyt sain siis tuota yksiväristä lankaa eikä tarvitse vielä lähteä lankaostoksille.

Jole oli kasannut mukavat paketit, tästä ensimmäisestä SNY-kierroksestani jäi minulle todella hyvä mieli.

Toinen postipäivän pakettini tuli Tinttamarellista. Sisältö oli seuraava: KnitPicksin 40cm pyöröpuikot 7mm, KnitPicksin palmikkopuikot ja punaiset nallet puikkojen päihin.


Vihervaarani #2 eli petroolivaara oli jumiutunut ensimmäiseen hihaan. Yritin neuloa hihaa muovisilla 7mm sukkapuikoilla, mutta lanka ei liukunut puikoilla yhtään. Eikä neulominen sitten enää huvittanutkaan. Olin etsinyt kotimaisista nettikaupoista 7mm lyhyitä pyöröpuikkoja, ainoat olivat Priimassa, mutta 6 euron toimitusmaksu ei innostanut kun en oikein muutakaan ostettavaa keksinyt ja yritän nyt olla ostamatta lankoja. Ja tiistaina sitten huomasin Tinttamarellista KnitPicksin pyöröpuikot, maksoin tilaukseni keskiviikkoaamuna ja torstaina puikot olivat jo minulla. Ihanan nopeaa toimintaa!

Vaikka olinkin eilen väsynyt työmatkan jälkeen, uusia puikkoja oli pakko testata tunnin verran. Nyt luistaa ja hihakin lähti etenemään vauhdilla. Näistäkin ihanuuksista tulee kuvaa kunhan olen saanut kamerani takaisin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

mukavaa kuulla, että tämä viimeinenkin paketti oli mieluinen. Unohdin kirjeessä mainita, että olin ajatellut tuota paperinarua lankaruusu laitetasi silmällä pitäen... tuollaisesta ohuesta paperinarusta tulee kivoja ruusukkeita. Jään innolla odottamaan minkälaiset sukat tuosta langasta lähtee valmistumaan! Mukavaa ja aurinkoista kesää ja kiitos blogiini jättämästäsi kommentista!