tiistai 1. huhtikuuta 2008

Oi joi, kuinka tässä nyt näin kävi

Paikallinen lankakauppamme lopetti toimintansa ja loppuaikana langoista sai 50% alennusta. Menin lauantaina tutkimaan valikoimia ja kyllä sieltä tarttui mukaan yhtä sun toista. Joukkoon kuuluu lankoja, mitä en ole raaskinut ostaa normaalilla hinnalla sekä ihan peruslankoja.

Zitron Loftia ostin 200g ja Zitron Turmalinia 300g. Turmalinin ajattelin käyttää huovutettuun laukkuun ja Loftin joko laukkuun tai sitten huovutettuihin lapasiin.

Tässä Schachenmayr Nomottan Alpaka -lankaa 200 grammaa, puolet vaalean harmaata ja puolet beigeä. Näistä taitaa tulla joulupukin konttiin lämpimiä lapasia viluisille. Ja sitten nämä ihanuudet: 200 grammaa Sublime Merino Angora DK:ta, 100g sinistä ja 100g tummaa roosaa. Jos en tyydy pelkästään silittelemään näitä lankoja, teen näistä sormikkaat itselleni ja luultavasti kämmekkäät/rannekkeet lahjaksi. Näiden kohtalo pitää harkita huolellisesti.

Ja vielä lopuksi 300 grammaa Sandnesin Lanett -lankaa ja 400 grammaa eri värisiä vihreitä/vihertäviä Smart-lankoja. Näistä sitten syntyy pipoa/lapasta/kaulaliinaa. Lanettista tehtävän vaatteen saaja syntyy aikataulun mukaan kesäkuussa.

Eli kaiken kaikkiaan lankaa lähti mukaan 1400 grammaa, tuonne kauppaan en enää pääsekään kun se nyt maaliskuun lopulla sulkeutui lopullisesti. Voin olla hyvillä mielin kun sain lankaa kohtuulliseen hintaan, nyt voin tehdä myyjäistöitäkin muista kuin Novitan langoista. Eikä lankoja tarvitse ostella ellei meidän väreistä tarkka Neiti sitten ehdottomasti halua tuotoksia jostain muusta langasta/väristä kuin varastosta löytyy.

Ei kommentteja: