maanantai 10. elokuuta 2009

Mukana menossa

Sukkasatoa korjataan taas syys- ja lokakuussa. Ilmoittautuminen alkaa ensi maanantaina 17.8. Mukaan mennään, täällä teroittelen puikkoja ja hion sukkastrategiaa.

Olen mukana myös Ravelryn syysloma-vaihdossa. Oma yllättäjäni jo lähettikin minulle e-kortin. Olen myös lueskellut lahjottavani tietoja ja pitääkin käydä lukemassa blogi aikojen alusta saakka. Jos vaikka saisin jotain hyviä ideoita.

Meillä on myös harrastettu kasvin bongaamista. Pojalla oli kesälomatehtävänä etsiä kasveja ja suurimman osan kasveista Poika etsikin itse, vaikeimpien kanssa avustettiin. Vielä on jäljellä nuokkuhelmikkä, minkä Mies jo nimesi uudelleen piilohelmikäksi kun sitä ei tunnu mistään löytyvän.

On tutkittu kasvikirjaa, koulukirjaa, netin kuvia ja netistä löytyviä kasvitietoja. Eli tiedämme jo aika hyvin miltä tuo kasvi näyttäisi jos se jostain löytyisi. Olemme ravanneet tuoreissa metsissä, niityillä, teiden pientareilla, ei vaan löydy. Ja tämän pitäisi olla melko yleinen.

Mies on päättänyt löytää kasvin, se tarkoittanee minullekin velvoiteravaamista vielä tämän viikkoa kun lomailemme. Ensi viikolla alkaa jo työnteko. Että näin meillä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Mohariina!

Olen lueskellut blogiasi, ja pikku hiljaa alkaa hahmottua mitä pakettisi tulee sisältämään. Jatkan vielä vakoilua:)

Terv. Salainen Ravelry-ystäväsi

Päivikki kirjoitti...

Hei, meidän pihassa kasvaa nuokkuhelmikkää. Sitä voi olla vaikea löytää, kun se on jo kuihtumaisillaan. Sehän "kukkii" kesäkuussa - on miun lemppariheinä.

Helmis kirjoitti...

Munkin suosikkiheinäni on Nuokkuhelmikkä. Etten vaan nähnyt sitä viimeksi kuntoradalla kävellessä, mutta tosiaan alkaa olla aika kuihtuneen oloinen heinä. Muuten en olekaan sitä nähnyt pitkiin aikoihin :).
Lapset aina ihmettelee, miten monia erilaisia heiniä(kin) voi ollakaan, kun niitä alkaa lähempää tarkastella. Kun äkkiä katsoen näyttää siltä, että yhtä ja samaa heinää kaikki tyynni :).