maanantai 8. joulukuuta 2008

Vapaapäivä

Mitä tekee harrastavan lapsen nuori vapaapäivänään? Tietysti talkoohommia seuran varainhankinnan hyväksi. Olin aamupäivän tekemässä toimistokalusteiden muuttoa. Talkoiden jälkeen käväisin lankakaupassa ja vähän hoitamassa Joulupukin juttuja.

Vasta edellisessä postauksessa sanoin, etten tarvitse lankaa. Yhtä joululahjaa varten ostin Jannea, tämä oli ihan suunniteltu ostos. Toinen melkein suunniteltu ostos oli joulunpunainen Fritidsgarn, tästä ehdin vielä väkertää koristeita lauantain myyjäisiin. Loftit olivat sitten täysin suunnittelemattomia, mutta pakko tuota ihanaa lankaa oli ostaa kun sitä vielä on saatavana, Loftiahan ei enää tehdä vaan sen on korvannut Nimbus.

Eli tässä lankasaaliini, tasan kilo. Suurin osa Janneista neuloutuu jouluksi, muista ei vielä tehdä.

Tässä ovat laatikkoni, missä on tämän vuoden neulomuksia. Joulun alla on sadonkorjuun aika ja tuotokset otetaan hyötykäyttöön.

Ilonen kassi pääsi Joulupuu-keräykseen 15-vuotiaan tytön pakettiin. Kassiin sisälle laitettiin deodorantti, suihkusaippua, vartalovoidevoide sekä H&M:n lahjakortti.


Joulupuu-keräykseen 10-13-vuotiaalle pojalle lähtivät lapaset, suklaata ja Technic-lego.

Tyttö on isosena hiihtolomaleirillä ja tänään on ryhmän ensimmäinen kokoontuminen, käyn viemässä lahjat Joulupuu-keräykseen samalla kun haen Tytön.

3 kommenttia:

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Ihanat paketit olet laittanut!!

Katselin tuolta laittamastasi linkistä, että Oulussakin on ko keräys. Tosin en usko viitsiväni vääntäytyä keskikaupungille Stokkalle, missä joulupuu on, vaan tyydyn laittamaan pakettini Pelastusarmeijan pataan.. käy helposti ruokakauppareissulla. ;o)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää Joulua!

Makepeace75 kirjoitti...

Mukavaa ja lankaisaa uutta vuotta 2009!