tiistai 11. marraskuuta 2008

Tunnustusta

Teisa ilmoitti minulle olevan postia hänen blogissaan. Sain yllätyksekseni tällaisen tunnustuksen, tunnustus ilahdutti minua paljon.Tässä ohjeet eteenpäin:

1. Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfäärin tehdyn panostuksen johdosta, millä tahansa maailman kielellä.
2.Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3. Palkinnon saaja laittaa palkinnon logon blogiinsa.
4.Logo tulisi linkittää alkuperäiseen osoitteeseen.
5. Palkinnon saaja julkaisee säännöt blogissaan. Kansainvälisen Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt löydät kuvaa klikkaamalla.Moni seuraamistani blogeista on jo tunnustuksen saanut, enkä nyt ehdi/jaksa tutkia blogeja tarkemmin palkintoehdokkaiden löytämiseksi. Seuraan Googlen Readerin kautta noin 80 blogia. Blogit ilahduttavat minua monilla eri tavoilla, joku blogi hersyvällä kielenkäytöllä, joku taidokkailla töillä, toisen luovuus ja itse luodut mallit ihastuttavat. Jotkut blogit tuntuvat läheisiltä samojen mielenkiinnon kohteiden tai samankaltaisen elämäntilanteen vuoksi. Kaikista blogeista saa jotain.

Aloitin blogin pitämisen tallentaakseni tuotoksiani, mistä suuri osa menee käyttöön oman perheen ulkopuolelle. Koska minulla on niukkuutta ajasta, kommentoin aika vähän muiden blogeissa enkä siksi odota muidenkaan kommentoivan minun blogissani. Kommentointi ja aktiivisempi verkostoituminen muiden neulefriikkien kanssa olisi kivaa, mutta se aika olisi tällä hetkellä neulomisesta pois. Mutta ajankäyttö muuttuu koko ajan lasten kasvaessa ja jossain vaiheessa minullakin on enemmän omaa aikaa.

Olen kaksipäiväisessä koulutuksessa Helsingissä ja nyt räplään konetta hotellihuoneessani. Kun kerran pääsin maailmalle ja koulutus loppui ihan ajoissa, kävin pyörähtämässä Vihreässä Vyyhdissä ja Priimassa. Ostin lankaa Tytön tilaamaan oranssi-ruskeaan pipoon ja jotain Salaiselle Neuleystävälleni. Esittelen langat viikonloppuna, viikko menee työn merkeissä Helsingissä ja Tampereella.

Viikko olikin taas kiireinen kun meillä oli viikon verran vieraana saksalainen Annegret. Tyttöä ja Annegretia kuskattiin ja oltiin valmiudessa. Sunnuntaina meillä suomalaisia ja saksalaisia tyttöjä yhteensä kahdeksan kappaletta pelaamassa lautapelejä ja leipomassa. Tein ruokaa osalle porukasta ja sitten lähdettiinkin Miehen kanssa syömään ihan kahdestaan ja vierailemaan minun Isäni luona Isänpäivän merkeissä. Tänä aamuna on sitten palattu normaaliin päivärytmiin kun saksalaiset lähtivät kotiin aikaisin aamulla.

Lopetan nyt tämän lörpöttelyn, vähän aikaa pitäisi vielä tehdä oikeita töitä ennen kuin voin käydä nukkumaan.

Ai niin, sain vielä mukavaa postia Pirjo-Riitalta, voitin blogiarvonnan.

Minäkin taidan järjestää jonkun blogiarvonnan tai muun sellaisen pikku hiljaa lähestyvän vuosipäivän kunniaksi. Tarkoitus on ollut aiemminkin, mutta nuo täydet tuhannet on tulleet laskurissa vastaan yllättävän nopeasti. Pitää laittaa mietintämyssy käyntiin...


Ei kommentteja: