maanantai 28. heinäkuuta 2008

Särkänniemi-Fetching

Vaikka olen ollut hiljaa, on käsityörintamalla ollut vilkasta. Ensimmäisen lomaviikon perjantaina Levottomien Tytön englanninkielen taitoa mitattiin ja soveltuvuutta vaihto-oppilaaksi testattiin Lahdessa. Levottomat yhdistelevät asiointeja ja matkoja ja niinpä Lahden matkasta tuli myös Nokian ja Särkänniemen matka.

Levottomille Sormille piti olla jotain askarreltavaa ja mukaan matkalla lähti kämmekkäiden ohje, lankaa ja puikot. Neule saatiin alkuun Lahdessa kun välttämättömien ostosten (karkkia matkalle, ruokaa Pojalle) jälkeen odottelimme Tyttöä. Sitten suunta oli kohti Nokiaa, mistä kävimme hakemassa Miehen Huutonetistä huutaman Tintin ja vielä lisäksi ison pahvilaatikollisen vanhoja sarjakuvalehtiä kolmellakympillä.

Sitten päästiinkin jo päivän pääasiaan eli Särkänniemeen. Nuorena olin oikea huvipuistopeto ja kiersin laitteesta toiseen, nykyään ei pää kestä. Minä siis parkkeerasin itseni eri paikkoihin ja huolehdin muiden nestetasapainosta ja neuloin välillä.

Ilma oli lämmin, mutta epävakainen. Yksi pitkä ja raju sadekuuro tuli niskaan ja toinen pikaisempi. Sään ansiosta ihmisiä ei ollut paikalla ihan mahdottomasti ja nuoriso pääsi juoksemaan laitteesta toiseen ilman jonoja. Koimmekin sellaisen ihmeen, että junioriosasto väsähti ja halusi kotimatkalle jo tunti ennen huvipuiston sulkeutumista.

Kämmekkäät tuli neulottua matkalla peukaloja vaille valmiiksi, viimeistely tehtiin seuraavana päivänä.


Malli: Fetching
Lanka: Schachenmayr Nomotta Alpaka
Puikot: Brittany sukkapuikot 3,75mm
Langan menekki: 42 g

Neuloin kämmekkäisin neljä kerrosta enemmän peukalon jälkeen kuin ohjeessa, myös peukaloon tuli neljä kerrosta ohjetta enemmän.

Myös Babette edistyy, kaikki palat on virkattu ja olen yhdistelemässä niitä. Alla kuvaa blokkautumassa olevista valmiista paneeleista.

Ja blokkautumassa on jotain ja jotain pitäisi pingottaakin, mutta niistä lisää myöhemmin. Kohta alkaa Serranot ja Babetten yhdistely jatkuu.

Ei kommentteja: