keskiviikko 5. maaliskuuta 2008

SNY muisti jälleen

Kun tulin töistä kotiin, keittiön pöydällä odotti ihana yllätys. Joku oli hakenut postin, ja minulle oli pehmeä paketti, missä oli Salaisen Neuleystävä -emon osoite lähettäjänä. Maltoin hädin tuskin ottaa vaatteet pois ennen kuin syöksyin paketin kimppuun.Paketista paljastui tulppaanikortti Naisten Päivän merkeissä, suloiset rottinkisangat ja kolme kerää Novitan Cocos-lankaa kassia varten. Pyörittelin noita sankoja pitkän aikaa, ne aivan ihanat.

Saan näistä tarpeista itselleni pikkukassin kevääksi ja kesäksi. Olen monet kerrat katsellut, millaisen kassin itselleni neuloisin/virkkaisin, mutten ole osannut päättää ja niin on jäänyt tekemättä. Muistan nähneeni kivan Cocoksesta tehdyn pikkukassin ohjeen ihan lähiaikoina, taisi olla viime vuotisissa Moda-lehdissä, niitä joku ilta selailin. Pitää ottaa uusintakierros noihin lehtiin. Suuret kiitokset Salaiselle Neuleystävälleni, paketti oli ihana. Sukat lähettämästäsi langasta ovat edenneet toisen sukan jalkaterään, saan blogiin viimeistään viikonloppuna.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

kiva kuulla, että pidit laukkupaketista! Ei siis mennyt ihan metsään... Olet kyllä todella ahkera neuloja, sukat kohta valmiina! On kyllä mukavaa nähdä ne sitten. Täytyy viikonloppuna käydä täällä taas kurkkimassa.

Kirjoitteli Sny