maanantai 3. maaliskuuta 2008

Lankaholisti

Lauantaiaamuna neuloin kiivaasti loppuun Salaiselle Neuleystävälleni tarkoitettua pikkujuttua ja lanka loppui harmittavasti kesken. Oli pakko lähteä lankakauppaan ostamaan lisää lankaa. Kun pyörin lankakaupassa, tarttui tarvitsemani 50g kerän lisäksi seuraavaa:
Eli 50 gramman sijaan mukaan tarttui 762 grammaa lankoja. 312 grammaa Pirtin Kehräämön liukuvärjättyä villaa Revontulta varten. Harmaa Lett-Lopi on yhdistettäväksi Noron jäänteiden kanssa, kanervan väriselle Lett-Lopille ei ole selitystä. Vihreä ToppUll vaan oli niin ihanan vihreää ja sille piti olla tuo tummanharmaa kaveri.

Sinne meni kaikki ajattelemani hyvät periaatteet lankojen ostosta. Selvästikin pystyn vastustamaan lankojen ostamista kunhan en vain eksy lankakauppaan. Jos lankakaupan ovi on aukaistu, olen heikoilla. No nyt pitää laittaa puikot heilumaan tiuhaan tahtiin, että maaliskuussa minulla olisi enemmän valmistuneita töitä kuin ostettuja lankoja.

2 kommenttia:

santra kirjoitti...

Täältäkin blogista näköjään löytyy hieno lankasaalis. Kuulostaa tutulta tuo 'menin ostamaan 50g ja tulin takaisin paljon enemmän kanssa'-tilanne. ;)

Mohariina kirjoitti...

Joo, voin olla ostamatta lankaa kunhan kierrän lankakaupat kaukaa. Mutta jos joudun/pääsen ostoksille, menen sekaisin kaikkien ihanien lankojen edessä. Onneksi kohtalotovereita löytyy...