maanantai 17. maaliskuuta 2008

Huivilankaa

Minulla on kiireinen toimintaviikko meneillään organisoimani kirpparimyynnin merkeissä, joten tässä vain pikainen päivitys.

Ilmoittauduin viime vuoden puolella mukaan Secret of Bad Nauheim -huivimysteeriin. Jokunen viikko sitten julkaistiin mallikappaleen ohje ja minullekin tuli kiire tilata jostain sopivaa huivilankaa, meillä paikkakunnalla kun huivilankaa on niukasti saatavilla eikä ole ollut asiaa parempien lanka-apajien äärelle. Shoppasin sitten Ketunpäältä Malabrigon Lace -lankaa, mikä on 100% ohutta merinovillaa, 50 grammassa lankaa löytyy 420 metriä.Väri oli poltettu oranssi, minun yksinkertaisessa värien luokittelussani tämä on punaruskeaa. On kyllä aivan ihana väri. Kuvassa yksi vyyhti on jo kerittynä ja loput vyyhdit vielä piukeina pötköinä. Ihan uskomaton metrimäärä lankaa tuohon pieneen vyyhtiin menee.

Pitkänä perjantaina julkaistaan Bad Nauheimin salaisuuden ensimmäinen vihje, sitä ennen pitäisi vielä ehtiä neulomaan mallitilkku. Langan menekiksi kerrottiin 200g lankaa, missä 50 g on 870 m. Tilasin varmuuden vuoksi 250g, kun tämä on vähän paksumpaa lankaa kuin ohjeessa käytetty.

Lauantaina ostin myös vielä yhden kerän lisää Novitan Cocosta Snyyn ostaman lisäksi, saan sitten vähän reilumman kesäkassin. Eli tähänkin postaukseen tuli 300g ostettua lankaa.

Pääsiäisenä ehdin sitten kirjoittelemaan ja kertomaan tarkemmin meneillään olevista ja valmistuneista töistä.

Ei kommentteja: