lauantai 27. maaliskuuta 2010

Jotain valmista

On täällä koko ajan puikot heiluneet ja kaikenlaista on tullut tikuteltua, koneella vaan ei ole tullut vietettyä kovin paljon vapaa-aikaa. Tai jos koneen ääressä on istuskeltu, on tekeillä ollut jotain uimaseuran juttuja.Nämä Wollmeiset kotiutuivat joskus maaliskuun ensimmäisellä puoliskolla. Tämä on 100% villaa värissä Ruby Thursday ja nämä näen jo päälläni puserona. Lumet on jo parvekkeelta sulaneet, voi taas näpsiä kuvia siellä.


Malli: Branching Out
Puikot: 5,0 mm
Lanka: Rowan Summer Tweed, väri Smoulder
Menekki: 97g


V-kaulaneuleesta jäi yksi kerä ylimääräistä ihanaa Summer Tweediä, mutta valitettavasti yhdestä kerästä ei kovin paljon saa tehtyä. Tilasin toisen kerän samalla kun tilasin lankoja Ravelryn Kahelivaihtoon. Olin tietysti vakoillut Ravelrysta mitä ihmiset olivat neuloneet kahdesta kerästä tätä lankaa ja päädyin neulomaan tämän huivin. Pingotuksen jälkeen huivin mitoiksi tuli noin 18cm*150cm. Itse en ole oikein huivi-ihmisiä, tämä menee lahjalaatikkoon odottamaan oikeaa vastaanottajaa.

Malli: Angee, Cookie A:n kirjasta Sock Innovation
Puikot: 2,5mm
Lanka: Wollmeise Twin , väri Pinie
Menekki: 100g

Tämä oli ensimmäinen työni tästä Wollmeisen sukkalangasta. Jotkut valittelivat, että tämä halkeilee paljon helpommin kuin tuo kokovillainen versio, mutta tässä suhteessa en kyllä huomannut langoissa eroa. Tämä oli ihanaa, pyöreää, kiinteää ja helposti neulottavaa. Ja silmä lepäsi värissä.
Malli oli hauska, yhden mallikerran toiston jälkeen päässä oli ajatus miten se menee ja sitten aina vaan välillä piti tarkistaa oliko neulomassa oikein. Tätä mallia käytän ihan varmasti jatkossakin, oli kiva neulottava kun koko ajan tapahtui jotain ja tulos miellyttää minun silmääni aivan äärettömästi.

Nämä sukat tulevat ihan minulle itselleni. Malli ja väri ovat molemmat niin minua.

Lopuksi haluan vielä mainostaa sytomyssykampanjaa. Nyt Etelä-Karjalan keskusssairaalassakin on oma kampanjansa. Minulla on valmistunut kampanjaan jo yksi myssy ja toinen on tekeillä. Tavoitteena on tekaista kymmenen kampanjan loppuun eli kesäkuun loppuun mennessä.

8 kommenttia:

Villanne kirjoitti...

Kauniit sukat! Angee on minunkin listallani. Kai-Meit ovat valmiina, mutta kuvaamatta!

Mammutti kirjoitti...

Upeat sukat ja kaunis huivi!
Hyvää viikonloppua!

Irma kirjoitti...

Lankojesi värit ovat kertakaikkiaan ihastuttavia:) Myös neuleesi ovat kauniita.

hillanen kirjoitti...

Aivan ihania värejä, sekä langoissa että neuleissa. :)

Hepsi kirjoitti...

Kauniit sukat tosiaan ja huivikin on kaunis!

Marjut kirjoitti...

Onpa todella kauniit sukat!

Tess kirjoitti...

Ihanat sukat ja ihan kahdehdittavan punaista lankaa. Tuosta tulee aivan ihana neule.

Muriska kirjoitti...

ihanat sukat!! onneksi mullakin on pinie <3