maanantai 22. kesäkuuta 2009

Lankasilppupataa ja arvonnan mainostusta

Vielä ehtii mukaan arvontaan, osallistumaan pääsee jättämällä 17.6. postaukseen kommentteihin vihjeitä Australian viemisistä. Mukaan ehtii vielä keskiviikkona, arvon palkinnon torstaiaamuna. Olen jo saanut monia hyviä vinkkejä ja kiivas puntarointi eri vaihtoehtojen välillä on käynnissä.

Eilen päättelin langat tästä piposta.

KYH17: Aloitettu 17.6, valmis 21.6.
Malli:
Unoriginal hat
Puikot: 8mm
Lanka: Freedom wool, Twilleys of Stamford
Menekki: 86g

Tein nyt pipon isommilla puikoilla, tämä on miesten kokoa. Eka versio oli naisen/nuoren kokoa, paitsi jos nyt sattuu olemaan kovin isopäinen teini/täti. Lanka oli ihanaa, tätä voi joskus hommata lisää. Malli oli mukavan helppo olematta tylsä, mainio TV-neule.

Äskettäin selvisi, että Pojan joukkue järjestää jääkiekkoturnauksen 8. elokuuta (!!??!!), sinne pitää olla jokaiselta seitsemän palkintoa arpajaisiin. KYH-projekteista sinne päätyy kolme pipoa, kahdet sukat ja kaksi viimeistä pitää sitten käydä kaivelemassa arpajais/lahjalaatikosta ellei tule hurjaa inspiraatiota tehdä jotain muuta.

Tässä vähän näytettä siitä, mitä olen puuhaillut lauantaina, sunnuntaina ja tänään illalla. Viikonloppuna oli ihanteellinen puutarhassatönkimiskeli, koko aikaa en ole lankoja silpunnut.


Kuvassa lankasilppupata, resepti: päättele peiton valkoiset langat, leikkaa ylimääräiset. Trimmaa muiden lankojen ylimääräiset päät. Kerää kaikki samaan astiaan ja sekoita. Ota kuvat, heitä silppu roskiin.

Kuvia peitosta tulee kunhan lahjottava on peittonsa saanut. H-hetki on perjantaina, mutta voi olla että vietämme jo perjantaita mökillä. Viikonlopuksi on luvassa hellettä, menemme perjantaina kiireesti kipin kapin mökille, ehkä lähdemme jo töistä vähän aikaisemmin. Saa nähdä lähteekö Tyttö mukaan vai viettääkö mieluummin viimeistä kotimaan viimeistä viikonloppua kavereiden kanssa.

2 kommenttia:

hillanen kirjoitti...

Vähän hauskaa, katoin aamupöhnässä, että kummallisia karkkeja on purkissa...mut ei ne ollukaan karkkeja :D sitten minnuu nauratti. :)

Päivi kirjoitti...

Nätti pipo. Ja eipä uskois, että langanpätkäjämät osaa olla noin kuvauksellisia :)