perjantai 15. toukokuuta 2009

Lisää vuosia mittariin

Eilen vietin taas kerran syntymäpäivääni. Juhlan kunniaksi heittäydyin hurjaksi ja ostin Sittarissa ruokaostoksilla käydessä kolme lehteä; uuden Inside Crochet -lehden, Sabrinan sukkaekstran ja espanjalaista hömppää. Punnerran parhaillaan Harry Potterin neljättä espanjaksi, mutta kiva lukea välillä jotain kevyempää.

Virkkauslehti oli ihan törkeän kallis, mutta siinä oli niin monta toteutukseen menevää mallia, että päätin törsätä. Ja synttärihän on vaan kerran vuodessa. Sabrinassa oli kivoja sukkia ja yhdet puuvillasta tehdyt hauskat tossukat. Joskus pitäisi ehtiä nekin toteuttamaan.

Voitin Tarjan Sukkaa pukkaa ja muutakin -blogin arvonnan. Pakettikortti tuli iltapäivän postin mukana, oli sen verran iso ettei mahtunut postilaatikkoon. Samalla kun heitin Tytön uimaan, kävin hakemassa paketin. Paketista löytyi ihania juttuja:

Ilun Handun värjäämää sukkalankaa. Vielä en ollut tätä ostanut, olen Ilun ja lankaa ostaneiden blogeissa näitä monesti ihaillut ja ajatellut pienentäväni varastoja ennen kuin näitä ihanuuksia tilaan. Tarja ehdotteli sukkia ja sukat näistä todennäköisesti tuleekin. Ravelryssa piti jo käydä katsomassa käsinvärjätyille langoille sopivia malleja.

Kamenaa punaruskeana. Tarja ehdotteli huivia ja luultavasti huivi tuleekin. Punaruskea on yksi suosikkiväreistäni ja sopii todella hyvin naamavärkin väriin.

Suklaata. Kuvatessa jäljellä oli enää paperi.

Oriflamen jalkavoide. Käytän aina jalkavoidetta suihkun ja saunan jälkeen. Kantapääni ovatkin ympäri vuoden esittelykelpoiset. Normaali voidemerkkini on Dermosil, mutta silloin tällöin kokeilen muitakin merkkejä. Tässä on ihana mentoolin tuoksu.

Lopuksi mukana oli vielä raikas kukkakortti. Paljon kiitoksia Tarja!

Synttärikakuksi leivoin jotain minulle epätavallista, Kion Kissailua ja kässäilyä -blogissaan esittelemän porkkanakakun. Kakku oli syntisen hyvää ja melkein kasvisruokaa, tulihan siihen porkkanan lisäksi ananasmurskaa, kookoshiutaleita ja pähkinärouhetta. Ei mitään varsinaista laihisruokaa.

Synttärilahjaksi sain vanhemmiltani Gymstickin ja ensihiet tikun kanssa on jo otettukin. Mies lupasi ostaa jotain, kunhan ensin kerron mitä haluan. Lankaa? Jotain puutarhaan? Kirjoja? Täytyypä alkaa tuumailla.

1 kommentti:

kio kirjoitti...

onneksi olkoon! mukavaa kuulla että porkkanakakku maistui :)