torstai 28. toukokuuta 2009

Kissailua

Olen surkea muistamaan nimipäiviä. Sisko varoitti viime viikolla päivää ennen siskontytön nimpparia, mitkä pidettiin helatorstaina. Oli aika helppo keksiä pikkuiselle kissafanille lahja, rahaa ja pikkuinen itse tehty kissa. Tää oli ihan sikahelppo, kolme ainaoikein neulottua kappaletta, mitkä sitten ommeltiin yhteen, ompeleet naamaan ja täytteet sisään.

Malli: Knitted kitten
Puikot: 3.75mm
Lanka: Novitan karstalanka + joku mohairsekoite kaksinkertaisena
Langan menekki: 24g


Kissa tuntui olevan mieleinen 6-vuotiaalle, ja rahalla voi käydä sitten ostamassa jotain muuta jos siltä tuntuu. Tai voihan sen rahan laittaa säästöönkin.
Tästä tuli tällainen iloinen kissa.

Minulla on nyt muutakin raportoitavaa, ensin pitää käydä lepäilemässä. Olin maanantaina leikkauksessa (laparoskopia) ja kotiuduin sairaalasta eilen päivällä. Tämä ja ensi viikko menee toipuessa. Tämän aamun unet meni vähän piloille kun naapurin valopää aloitti nurmikon ajon aamulla klo 7.30. Mutta nyt taas pötköttämään.

1 kommentti:

TiiQ kirjoitti...

Heh heh valopäänaapureita tuntuu siis olevan muillakin, meidän naapuri aloitti nurmikonleikkuunsa eilenillalla klo 23, mihin kuopus tietysti heräsi huutamaan "ääniä kuuluu, äiti pelottaa"...