tiistai 26. elokuuta 2008

Nyt se on mennyt sekaisin!

Lankaa on ennestäänkin riittävästi, mutta lisää piti mennä ostamaan. Kun näin Muori Menninkäisen blogissa myynnissä olevat Limbot, oli ne pakko ostaa pois kuljeksimasta. Lankaa tuli lisää kaksi kiloa, kilo harmaanvihreää ja kilo luonnonvalkoista.

Muori Menninkäinen oli laittanut mukaan välikoon virkkuukoukun, mikä oli tosi mukava yllätys. Testasin sitä käteen ja hyvin oli minun sormiini muotoiltu.

Pakettilappu oli tullut jo eilen ja Mies kysyi: "Onko siinä jotain nypläysjuttuja?" Myönsin ja kävin tänään töistä tullessa hakemassa paketin. Onnistuin salakuljettamaan langat kotiin ilman turhia kyselyjä, Mies oli nimittäin Pojan kanssa jäähallilla. Minua itseäni huvitti suunnattomasti tämä salamyhkäisyys, mutten jaksa selitellä kuinka paljon lankaa olin ostanut tai mihin ajattelin sen käyttää.

Lankakaappia piti järjestellä uudelleen, Novita Samoksen käytössä ollut kori tyhjennettiin, Samoksen loput laitettiin Novita Gardenian viereen ja Limbot laitettiin pusseineen Samos-korin paikalle.

Päässä taistelee erilaiset pusero- peittomallit. Pitää vähän aikaa kypsytellä mihin näitä käyttää.

Tänään minulla on ollut melkein koko päivän pistos kyljessä, jätän suunnistuksen väliin tältä illalta. Ja ei kun neulomaan Äidin synttärilahjaa, nyt on jo hihat menossa. Nyt pitää hoitaa tämä projekti loppuun ja sitten voi aloitella muita.

3 kommenttia:

Mikaela kirjoitti...

Aivan kateeksi käy!! Aivan ihanat värit nu, eritysesti se vihreä :) Tiedän nuo salahommat... Tänäänkin piti salaa tuoda lähetys Tinttamarellista kotiin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Heh! Itse iloitsin tässä viimeviikolla kun, postilaatikossa odotti lankalähetys villamokalta: 3vyyhteä mokkasukkaa ja Ilulta: 1 mohairvyhhti sekä 2 kashmir huivilankavyyhtiä, pääsin ne hakemaan postilaatikosta, kun mies oli kaupoilla, eipäs nähnyt ;), ähäkutti!

Anonyymi kirjoitti...

salamyhkäisyys kuulostaa todella tutulta :)
Alku viikosta viimeksi piilotin vanhojen lankojen joukkoon useamman kerän uusia... ovat kummitytön peitto avarten, mutta en kehdannut tunnustaa... Peitto piti tehdä jämistä, joten piilottaminen aluksi tuntui sopivalta... kohta voi todeta että ovathan nuo langat jo tuolla olleet ;)