keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Ostoksia ja mustelmia

Puolitoista viikkoa sitten olin Lappeenrannan neulojien neuleviikonlopussa Tuhannen tarinan talossa Luumäellä.

Menomatkalla poikkesin Urheilu Koskimiehen 43-v synttäreillä. Kaupassa on viime vuosina perinteisesti annettu synttärivuosien määrän suuruinen alennus prosentteina, eli tällä kertaa alennus oli 43% normaalihinnoista. Alennus tietysti houkutteli paljon väkeä kauppaan, mutta onneksi isoon kauppaan mahtuu paljon väkeä.


  047

Mukaan tarttuivat Merrellin paljasjalkakengät, kahdet Shock Absorberit ja Angry Birds otsapanta. Pyöräilykengät olisin halunnut ostaa, mutta minun kokoani ei enää ollut ainakaan hyllyssä. Ihmispaljous teki sen, että en jäänyt odottamaan palvelua ja kyselemään olisiko niitä varastossa. Urheilu Koskimies on minusta paras vierailemani urheiluvälinekauppa. Vaatteiden lisäksi löytyy varusteita lajiin kuin lajiin, varusteisiin saa varaosia, palvelu on erinomaista ja sitä on saatavilla. Kaiken lisäksi kaupasta saa yleensä vielä alennustakin pyydettäessä. Suosittelen lämpimästi.

Tuhannen tarinan talossa syötiin, tarinoitiin, neulottiin ja virkattiin. Oli kiva tavata netistä tuttuja neulojia livenä. Ja olihan siellä mahdollista tehdä ostoksiakin Tuuliviirin ja Villannen puodeista.

031

Tein hankintoja maltillisesti: Ostin sukkalangat kaksiin sukkiin, lyhyet 4mm sukkapuikot ja succaplokin silmukkamerkkejä. Olisivat muutkin langat houkutelleet, mutta onhan tuota kaapeissa entuudestaan. Käyn sitten shoppaamassa livenä, kun tarvitsen lankaa ja sitä on ensin neulottu poiskin. 

Nyt vähän mustelmien esittelyä, yritin saada niitä kuvattua. Olen harrastanut tankotanssia/akrobatiaa puolentoista vuoden ajan ja siinä tulee mustelmia etenkin silloin, kun opetellaan uusia liikkeitä.

004

Tässä oikean jalan mustelmat tänään, pohkeessa ja polven yläpuolella sisäreiden alaosassa näkyy pieniä mustelmia. Tämä on aika normaali tilanne, vaikka nykyisin ei kaikista harjoituksista välttämättä edes tule mustelmia.

005

Tässä vasen jalka tällä hetkellä, tämä ei ole ihan normaali tilanne vaan selkeästi pahempi. Eilen tehtiin takanojaa, ja sain siitä mahtavat mustelmat vasemman reiden sisäpuolelle alaosaan. 
Onneksi Trombosolilla saa vähän nopeutettua ruhjeiden ja mustelmien vaiheita ja häipymistä.

Polven mustelman sain tänään työpaikan hirvijahdissa. Sammal oli peittänyt maassa olevan kolon, jalka hupsahti koloon ja vieressä oli kannon tynkä. Polvi tietysti osui siihen kannon tynkään ja nyt polvi on vähän arka. Sen verran paljon maastossa tallattiin, ettei tänään edes tullut mieleen lähteä enää erikseen urheilua harrastamaan.

1 kommentti:

Hepsi kirjoitti...

No huh, mitä mustelmia! On sulla aikamoinen harrastus. =)