sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Kuvia tarjolla

Viime vuoden lopulla meillä oli onnellinen perhetapahtuma, uusi tietsikka ja uuteen koneeseen tuli tietysti kaikista mahdollisist ohjelmista uudet versiot. Tämän sivuoireena vanha kuvien siirto-ohjelma vaihdettiin ja alkuhankaluuksien aikana jossain vaiheessa en saanut ottaa kuvia ja nyt kuvien siirto onnistuu, mutta on aika hankalaa. Mutta ehkä tämä tästä vähitellen...

Nyt on kuvia, mutta ihan kaikkea en kerralla tänne rysäytä, vaan säännöstelen ja päivitän muutamia kuvia kerrallaan.Malli: Hot Head, Sticth'n Bitch -kirjasta
Koko: M
Puikot: 7mm
Lanka: Online Linie 231 Filz-Wolle
Menekki: 72 g

Pojalle neuloin itsenäisyyspäivän aikoihin pipon siskon pipon mallin mukaan, värit ovat vastakkaiset. Meni aikaa, ennen kuin sain kuvattua pipon omistajansa päässä. Kuvaaminen onnistui vain siksi, että pelit oli tietsikalla kesken eli keskeyttää ei voinut ellei halunnut myös pelin menevän pieleen.

Viime vuoden puolella valmistuneista on kuvaamatta vielä äidilleni joululahjaksi tekemäni huovutettu kassi, pitää muistaa ottaa kamera mukaan seuraavan kerran äitin luona käydessä. Kuvaamatta on myös vihdoin viimein viimeistelty bambu-langasta neulottu bolero.

Joulun alla lähdimme lomalle kahdeksi viikoksi Karibialle. Yläpuolen kuvassa olen minä aaltojen riepoteltavana. Matkallakin oli puikot, langat ja ohjeet mukana. Neuloin aiemmin sukat siskontytölle ja matkalla neuloin sukat siskonpojalle.

Malli: Mock Wave Cable Socks, Favorite Socks -kirjasta
Puikot: 2,25 mm
Lanka: Austermann Step
Menekki: 50g

Langan olin voittanut Pirjo-Riitan blogiarvonnasta. Kyselin kerran Antilta, mikä on suosikkiväri ja vihreähän se oli. Oikein muuta pojalle sopivaa vihreää lankaa ei ollut, joten tästä sitten tuli Antille sukat.

En mitenkään satuttanut raitoja kohdalleen, aika mukavasti parilliset näistä tuli kuitenkin.


Neuloin matkalla myös Pomatomus-sukat. Oikeastaan neuloin kaksi yksittäistä sukkaa, koska toista sukkaa neuloessa olin taas huolimaton enkä lukenut pohjan kavennuksia oikein. Toisessa sukassa on pohjassa neljä silmukkaa enemmän kuin ensimmäisessä, joten päätin neuloa näihin molempiin yksittäisiin vielä toiset samanlaiset. Lanka on Lidlistä ostettua sukkalankaa, missä on myös puuvillaa. Näistä tulee mukavia kesäsukkia.

Osallistun nyt lankahamstereihin, olen mukana tuplahamstereissa. Viime vuonna lankaa tuli taloon vähän enemmän kuin oli suotavaa, yritetään tänä vuonna saada varastoa vähän pienemmäksi. Tammikuu menikin jo mukavasti lankaa ostamatta, katsotaan kuinka pitkälle tätä vuotta pääsen ennen kuin lankaa ostan. Lankahamsterikuukauden aikana aion neuloa itselleni, yleensä kun neulon enimmäkseen muille. Pitääkin lähteä aloittelemaan eikä käyttää hyvää neulomisaikaa täällä koneella .

1 kommentti:

teisa kirjoitti...

Olet sitten meillä käynyt kuvaamassa nuo sukat- kovin tutun näköinen laattalattia ;-)

Pääsisikin joskus noin kauas lomalle...