lauantai 7. elokuuta 2010

Kotiutuneita lankoja

Esittelen tänne kesä- ja heinäkuun aikana kotiutuneet langat, tulikin aika paljon. Eikä kaikkia saanut edes halvalla.


Kesäkuun puolen välin jälkeen kävin Helsingissä neuletapaamisessa ja tapaamassa TeiSaa. Oli mukava päivä. Siltä reissulta ostin kamelilankaa Istex Lett-Lopin kaveriksi. Lett-Lopista saa kivoja kirjoneulelapasia, mutta enää on jäljellä tummia värejä ja jotain erottuvaa piti saada. Tämä oli myös villaista ja paksuus näyttäisi olevan sopiva, on jo koeneulottukin ja tykkään kyllä.

Prismassa käydessä otin mukaan Novitan Luxus Cottonia kun halvalla sain, näistä tulee sytomyssyjä.


Keväällä voitin Kion blogiarpajaisista palkinnon ja paketti rantautui tänne joskus kesä/heinäkuun vaihteessa. Paketissa oli neljä kerää Austermannin Creative+Filz -lankaa, suklaata ja silmukan pidikkeet. Ei suklaa ihan valon nopeudella hävinnyt, mutta ei paljon puuttunutkaan. Silmukan pidikkeetkin pääsivät heti aktiivikäyttöön ja lanka on tällä hetkellä koeneulottavana.


Wollmeiseltakin tuli ostettua lankaa. Vahvistettua sukkalankaa ärtsyoranssina väri Clementine ja kaksi väriä Kürbis eli kurpitsa. Pinkin langan väri on Tutu Dark ja se on 100% villaista sukkalankaa.Neljä vyyhtiä täysvillaista värissä Safran.Teijalta ostin täysvillaisia sukkalankoja oransseina ja monivärisenä. Oranssien lankojen värit ovat nimeltään Campari Orange ja Campari Piccolo ja tuo kirjava on Miss May. Minusta alkaa kohta tuntua, että oranssi on lempiväri.

Nämä ostin ranskalaiselta Koalkalta, joka asuu ihan Saksan rajan tuntumassa ja postitti ne Saksan tehokkaan postin avustuksella. Vasemman puoleinen on täysvillainen Jultomte ja oikealla on vahvistettua sukkalankaa värissä Petit Poison Nr. 5 Dark. Valitettavasti värit ei ole tässä kuvassa ihan sitä mitä ne on luonnossa.

Tämän täysvillaisen Digitessa-kaunottaren sain Pikkumyyltä vaihtamalla sen pinkkiin. Molemmat olivat erittäin tyytyväisiä.

Neljän edellisen kuvan langat tulivat kaikki muutaman päivän sisällä, joten innostuin tuulettamaan Villatiaiseni kun samalla yritin survoa niitä kahteen 15 litran laatikkoon. Kuvan jälkeen huomasin unohtaneeni yhden vihreän vyyhdin, minkä olin jo siirtänyt muualle Wollmeise-laatikoistani. Wollmeise-jämiäkin alkaa kertymään, pitäisi kai keksiä niille joku oma laatikko niin sitten kaikki vyyhdit mahtuvat laatikoihin. Ja sitten jatkossa yritän pitää Wollmeise-varaston noissa kahdessa laatikossa. Eli jos uutta ostaa, pitää vauhdilla neuloa entisiä pois.

Ennen Wollmeisen kesälomaa ennätin vielä tilaamaan värjäämätöntä täysvillaista. Tästä tulee kirjoneuletta minulle itselleni.

Seuraavalla kerralla taas valmiita töitä, niitä on raportoimatta aika monta.

5 kommenttia:

Epa kirjoitti...

APUA miten paljon wollmeiseä, tähän suuntaan saa lähettää jos joku ei miellytäkkään :D

Irma kirjoitti...

Hienoja värejä. Pari silmukkaa saa pistellä ennenkuin nuo loppuvat:)

Hepsi kirjoitti...

Wau mikä upea varasto Wollmeisea!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Voi miten upeita värejä

Näppi kirjoitti...

Huh huh mikä määrä wollmeisea. Mulla ei yhtäkään. *murjottaa** Oon kade.