perjantai 30. huhtikuuta 2010

Minulla on elämä

Minulla taitaa olla vielä jonkun verran elämää, en ole ehtinyt juuri viettää aikaa koneen äärellä. Tai sitten koneella oleskelu on ollut tavoitteellista jonkun jutun hoitamista. Ja onhan tässä viime aikoina ollut sitä sun tätä, olen kuntonyrkkeilyn peruskurssilla, aikuisten uinnin tekniikkakurssilla ja uimarien toimintaan liittyviä juttuja on ollut aika paljon. No sitten selittelyistä itse raportointiin.

Maaliskuun lopulla lupauduin neulomaan äidille February Lady Sweaterin, tarkoituksena oli löytää joku vähän juhlavampi lanka. Väritoive oli sininen. Kahlasin läpi nettikauppoja ja Fiinaneuleesta löytyi Mondial Bamboota kahdessa eri sinisessä, tämä oli se mieleisempi.

Mallitilkutkin on jo neulottu ja pesty. Vasemman puoleinen tilkku on neulottu 3,75mm ja oikean puoleinen 4,5mm puikoilla. Mitatussa tiheydessä ei ole kovin paljon eroa, mutta tuo pienemmillä puikoilla neulottu on tiukkaa kuin haarniska, isommilla puikoilla neulottu on mukavan letkeää. Korkeussuuntaan sekään ei juuri jousta, mutta leveydessä vähän.

Melkein kaikki silmukkamerkit oli varattuna yhdessä nappeja vailla olevassa takissa, nyt merkit on vapaina ja FLS laitetaan puikoille.

Pitihän sitä samoilla postikuluilla ostaa lankaa itsellekin. Ja kun siellä oli se alekin. Minulle tuli Rowanin Summer Tweediä, oikeastihan kuvassa on Liesl. Paksuilla puikoilla ihanasta langasta, tässä ei mene kuin hetki.

Malli: TiiQ:n Tähdellinen
Puikot: 3,25mm
Lanka: Novita Bambu Plus
Menekki: 55g

Myssy menee Etelä-Karjalan keskussairaalan sytomyssykeräykseen, tämä oli neljänteni. Ostin kanssaneulojalta lankoja ja ostin myös tätä Bambuplussaa nimenomaan sytomyssyjä varten. Oli miellyttävän tuntuista lankaa, harmi ettei tätä koskaan tullut yleiseen myyntiin.

Malli: Paraphernalia (Ravelry link)
Puikot: 2,25mm
Lanka: Wollmeise 100% merino, väri Uluru
Menekki: 90g

Kun näin Wollmeisella lankaa värissä Uluru, minun oli ihan pakko saada sitä. Aika monta päivitystä kyttäsin, mutta ikinä en ehtinyt nähdä tätä varastolistalla eikä sitä ollut kun kävin aina kurkkaamassa langan tietoja. Ulurusta neuloin sukat Australiassa vaihto-oppilasvuoden viettäneelle tytölleni, joka tulee huomenna kotiin. Tyttö kävi Australian safarilla myös Ulurulla, vaikkei huipulle erilaisten sekaannusten vuoksi ehtinytkään kiivetä.

Kyllä Suomessa nyt ovat ohuet villasukat tarpeen Australian lämmön jälkeen. Vaikkakin siellä nyt alkoikin olla jo vähän viileää talven kylmetessä, vain noin 25 astetta. Ehkei nyt kuitenkaan untuvatakkia tarvita.

Wollmeiseakin on taas kotiutunut.

Olio verginen pelastin kanssaneulojalta.

Tässä rivissä vasemmalta kanssaneulojalta ostettu 100% merinovillainen Wasabi, Twin sukkalankaa 2* Mistelzweig, 3* Herzblut ja 3* Feldmaus.


Ja viimeiseksi Wollmeisen värikäs sukkalankapussi. Olikin jännitystä ilmassa, mitä sieltä paljastuu. Vasemmalta Jeton, Versuchskaninchen (Schwammerl?), Raku-Regenbogen, My Old Blue Jeans ja Ruby Thursday.

Olen tässä katsellut lentokenttien tietoja, tytön lento Brisbanesta Sydneyyn on laskeutunut joitain minuutteja myöhässä, lento Kuala Lumpuriin on lähtenyt ajallaan Sydneystä. Vielä reilu vuorokausi matkustamista ennen näkemistä Helsinki-Vantaalla.

Minä lähden nyt nappiostoksille ja uimaan. Hyvää vappua itse kullekin!

2 kommenttia:

Näppi kirjoitti...

Kauniit paraphernalia-sukat ja tähdellinen myssy. Voi huokaus noita wollmeiseja! Aivan ihania ja noin monta vyyhtiä. Huoks* Mulla ei oo varmaan koskaan, enkä toisekseen oo koskaan tilannu nettikaupoista ulukomailta. Ei kannata yllyttääkkään... Lankaa kyllä löytyy ja ihan tyytyväinen oon niihin tällä hetkellä. Joo selityksen makua ku tuollasia ihanuuksia näkkee.
Hyvä muuten että on muutaki elämää ku bloggaaminen ja blogit. Joskus tuntuu että sitä jummiutuu vaan sammaan ja istuu netissä liikaa... Hyvvää vappua!

Susa kirjoitti...

Ihania lankoja!