tiistai 29. syyskuuta 2009

Tarjan puketti Ravelryn neulojan syyslomavaihdossa

Minun vaihtoparikseni osui Tarja Sukkaa pukkaa, ja muutakin -blogista. Aloitin tutustumisen lukemalla läpi Tarjan koko blogin alusta asti ja tarinaa olikin paljon. Blogin ja Neulojan syysloma -vaihdon toiveet läpi luettuani minulle oli selvää, että pakettiin tulee ainakin jotain Muumi-aiheista, jotakin itse tehtyä ja paidallisen verran palmikkoneuleeseen sopivaa lankaa.

Aloitin tilaamalla paitalangat edukkaasta Ameriikan mantereelta ja koska lankojen tuleminen saattaa kestää, tikuttelin Tarjalle Tikrun suunnittelemat Chevalier-sukat, Tarja kun kertoi blogissansa kovasti tykkäävänsä Tikrun neuleista.

Sormi suussa piti yrittää saada sukan kooksi 39, itselläni kun on vähän pienempi jalka.

Tämä kantapään palmikon kiertyminen kantalapun joustimeksi on minusta upea. Lähetin sukkien kanssa Tarjalle myös Muumi-kortin. Tässä Tarjan blogiinsa kirjoittama juttu sukista.
Oli hyvä, että lähetin nuo sukat. Jouduinkin sitten syyskuun alussa sairaalaan ja paketin valmistelu jäi kesken. Vasta viime viikolla jaksoin jatkaa paketin kanssa, en ollut ihan varma onnistunko saamaan homman valmiiksi ja postitetuksi ennen deadlinea.

Lankaa oli yksi kerä Noro Silk Garden Sock -lankaa kokeiltavaksi ja yksi kilo Ella Rae Classic -lankaa (palmikko)neuletta varten. Tarja on neulonut viime aikoina aika paljon paitoja ja katselinkin tuolle paitalangalle mukaan joitain palmikko-ohjeita Novitan lehdistä ja uuden Modan, missä on minun mielestäni kiva palmikkovilliksen ohje Kauhavan Kangasaitan Silo -langalle, mikä on saman paksuista Ella Rae Classicin kanssa. Ja tuostahan tulisi vaikka February Lady Sweater tai Central Park Hoodie. Katsotaan, mitä siitä syntyy. Ohjeet ja lehti piti laittaa vielä erillisessä kuoressa, paketin paino olisi muuten mennyt yli kahden kilon.

Noro Silk Garden Litesta pyöräytin sormikkaat, Tarja kun kertoi kovasti tykkäävänsä Noron langoista ja tuo käsinepuolen itse tekeminen on heikko kohta.

Pellava- ja puuvillalangoista neuloin saman mallin mukaan neljä tiskirättiä, kun en ollut huomannut Tarjan ainakaan blogin perusteella niitä tehneen. Nyt pääsee Tarjakin kokeilemaan miten räteillä pyyhkii. Ompelin vielä Muumi-kankaasta tuollaisen pienen vuoritetun pussukan jollekin sukkaneuleelle.

Ja vähän oli jogurtti- ja suklaapäällystettyjä herkkujakin mukana.

En kertonut lähettäessäni kuka minä olen, mutta annoin vinkiksi sen, että Tarja on minullekin joskus blogiarpajaispaketin lähettänyt. Vähän ajan päästä Ravelryyn tulikin kysymys, että minäkö se oon. Ja olinhan se minä. Tässä vielä Tarjan juttu tästä pääpaketista.

Nyt katsomaan eronnutta naista.

Ei kommentteja: